Over ikookvoorjou

Je vindt gezond eten belangrijk, maar koken is nu eenmaal niet je hobby. Of je wilt gewoon even lekker je handen vrij, omdat je ’t al zo druk hebt door de week. 

Laat mij dan voor jou koken!

Wat ik miste in mijn omgeving was een gezonde afhaalmaaltijd. Geen friet, chinees of pizza, maar gewoon een frisse verse maaltijd, waardoor je je na het eten van de maaltijd ook gewoon lekker fit blijft voelen.

Dat bracht mij op het idee om met Ikookvoorjou te starten, een wekelijkse maaltijdservice gericht op bewust, puur, vers én vrij van suiker, koemelk en gluten, zodat ook mensen met intoleranties en allergieën moeiteloos kunnen genieten.

Groenten krijgen daarbij altijd de hoofdrol op het bord, soms aangevuld met kip, rund of vis, om te laten zien dat vlees en vis niet perse nodig zijn om een maaltijd compleet te maken.

Bovendien is het gezonder en beter voor ons lijf!

Zo’n 5 jaar geleden kwam ik erachter hoe gevoelig mijn lijf reageerde op verschillende voedingsmiddelen. Door mijn eigen zoektocht naar lekkere maaltijden die paste binnen mijn gezonde leefstijl, heb ik heel wat eigen recepten gecreëerd. Die heb ik vastgelegd in mijn eigen kookboek.

Maar ik had nog een droom en dat is een eigen ‘tentje’ beginnen, om jou te verwennen met mijn creaties. Daar is de maaltijdservice een eerste stap van.

Anderen mensen in de watten leggen met heerlijke verantwoorde creaties, dat is wat ik het allerliefste doe!

Mijn missie:

‘’Proef hoe lekker verantwoord kan zijn’’

Voeding is namelijk niet alleen vulling, het is een beleving, een genotsmoment waar je in ontspanning van hoort te genieten.
Ik doe mijn uiterste best om jou dat ultieme geluksmoment te bieden!

Meer weten over welke voeding goed voor jou is?

Persoonlijk advies, of een kooktraject volgen

Robin Seuren
Molenweg 57
6088 AP, Roggel

robin@ikookvoorjou.nl
06-50490924

KVK 73012734